Бокс: Беринчик і Малиновський провели відкрите тренування

Бокс: Беринчик і Малиновський провели відкрите тренування

Відео
Укрінформ
У тренуванні напередодні вечора боксу в Броварах також взяв участь майбутній суперник Беринчика Валлеспін.

Відбулося відкрите тренування срібного призера Олімпійських ігор-2012 Дениса Беринчика (7-0, 4 КО) та чемпіона Європи WBO у напівлегкій вазі Олега Малиновського (21-0, 5 КО). Боксери розпочали тренування з традиційної розминки, провели бій з тінню, попрацювали на лапах, виконали вправи зі скакалкою та м'ячами.

Відео відкритого тренування Беринчика і Валлеспіна, під час якого український боксер представив свою дочку:

За словами Беринчика, він дуже мотивований перед першим титульним поєдинком і готовий зробити все для подолання цієї "перешкоди".

"Цей титул для мене - нова перешкода, нова вершина, яку треба підкорювати. Це дає мотивацію йти вперед. І ти розумієш, заради чого ти працюєш, і що на тебе чекає в результаті. Це крок вперед. Є свої опрацьовані комбінації, які ми відточували протягом двох місяців з тренером, і якщо їх продемонструвати, вони принесуть результат і мета буде досягнута", - цитує Беринчика XSPORT.  

Малиновський, в свою чергу, заявив, що знаходиться у відмінних кондиціях і якісно підготувався до майбутнього бою з Берні: "Цього разу я підготувався набагато краще. Відчуваю себе дуже добре, перебуваю у відмінній формі. Підготовка була дуже важка, виконано багато роботи. Сподіваюся, що в цьому поєдинку мені вдасться показати більш яскравий бокс".

Нагадаємо, що вечер боксу в Броварах відбудеться 16 грудня. Беринчик вперше боксуватиме за пояс WBO Oriental в легкій вазі проти філіппінця Аллана Валлеспіна (11-1, 8 КО), а Малиновський захищатиме чемпіонський титул в поєдинку з угорцем Давидом Берні (13-1, 12 КО) з Угорщини. 

Читайте також: Красюк: Беринчик готовий битися за титул чемпіона світу хоч у грудні

15 грудня о 12.00 у мультиспейсі KLITSCHKO EXPO на київському НСК "Олімпійський" боксери пройдуть офіційну церемонію зважування. 

Фото: K2 Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-