Зінченко: Гвардіола сказав, що мені не потрібно нікуди йти цієї зими

Зінченко: Гвардіола сказав, що мені не потрібно нікуди йти цієї зими

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко поділився враженнями від перебування в команді Хосепа Гвардіоли і зазначив, що тренерський штаб розраховує на нього і в подальшому.

"Буквально через кілька днів після того, як разом зі збірною України закінчили виступ на чемпіонаті Європи, мені подзвонили і призначили дати медогляду. Там все відбувалося так швидко, що я до кінця в це не вірив. Мене життя змусило не вірити до останнього. Багато разів були ситуації, коли щось зривалося в останній момент.

У перший рік мого перебування в "Сіті" зі мною розмовляв один з помічників Гвардіоли з приводу футболістів з наших регіонів. Він говорив, що лише одиниці людей зі Східної Європи досягли тут успіху, багато зійшли зі свого шляху через те, що вони відчувають десь фінансову сторону і відразу сходять зі шляху, або ж, навпаки, не вміють терпіти. Цю розмову я завжди тримав у голові. Не знаючи мене до кінця, він зробив попередження, хоча і прозвучала фраза: "Ти не з таких". У будь-якому випадку він не знав мене тоді так добре.

У кожного гравця є свої помилки. Гвардіола пояснює, на що потрібно звернути увагу. У професійному футболі не можна відволікатися ні на секунду, бути в фокусі, фокусуватися на своїй цілі. Концентрація - це взагалі головне. Кожен розуміє її по-своєму. Концентрація у всіх епізодах. Буває таке, що починаєш втомлюватися вже 70-й хвилині. Але коли ти повністю сфокусований, то набагато легше віддати чітку передачу, наприклад.

Пепа сказав, що мені не потрібно нікуди йти цієї зими, що я йому потрібний, і відчуває, що я буду грати більше. Для мене це найголовніші слова. Зараз у мене жодної думки про перехід немає", - розповів Зінченко Matchtv.ru

Читайте також: АПЛ: «Манчестер Сіті» розгромив «Суонсі» у дебютному матчі Зінченка

Нагадаємо, що 20-річний український півзахисник дебютував за "Ман Сіті" в останньому поєдинку АПЛ проти "Суонсі" (4:0). Зінченко вийшов на поле на 73-й хвилині матчу.

Фото: instagram/zinchenko_96

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-