Клуб Ярмоленка звільнив Боса і призначив екс-тренера «Кельна»

Клуб Ярмоленка звільнив Боса і призначив екс-тренера «Кельна»

Укрінформ
Нового тренера «Боруссії» Петера Штегера лише минулого тижня звільнили з «Кельна». 

«Боруссія» (Дортмунд) звільнила з посади головного тренера Петера Боса і призначила на цю посаду екс-наставника «Кельна» Петера Штегер. Про це повідомляє Sport Bild.

Про звільнення Боса повідомив генеральний директор клубу Ханс-Йоахім Ватцке. Разом з ним на спеціально скликану прес-конференцію прибув Петер Штегер, який очолюватиме команду до кінця сезону.

Примітно, що минулого тижня нового наставника «Боруссії» звільнили з поста головного тренера «Кельна». Під керівництвом Штегер «Кельн» невдало розпочав сезон, набравши в 14 матчах лише 2 очки.

Читайте також: Команда Ярмоленка звільняє тренера

51-річний фахівець працював з «Кельном» з літа 2013 року. Він вивів команду в елітний дивізіон чемпіонату Німеччини в першому ж сезоні. А за підсумками сезону 2016/17 він разом з командою посів 5-е місце в турнірній таблиці Бундесліги і потрапив в груповий раунд Ліги Європи.

Бос очолив «Боруссію» влітку цього року, змінивши Томаса Тухеля. Після 15 турів чемпіонату Німеччини дортмундці з 22 очками в активі йдуть лише на сьомому місці. В останніх восьми турах «Боруссія» не зуміла добути жодної перемоги (3 нічиїх та 5 поразок). Також команда вилетіла з Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, в складі дортмундської команди виступає українець Андрій Ярмоленко, на рахунку якого 18 матчів, 5 голів і 5 гольових передач у всіх турнірах. Наступний поєдинок «Боруссія» зіграє проти «Майнца» 12 грудня в 16-му турі чемпіонату Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-