Усик: Об’єднавчий бій з Брієдісом пройде в Ризі

Усик: Об’єднавчий бій з Брієдісом пройде в Ризі

Укрінформ
Чемпіон WBO у важкій вазі український боксер Олександр Усик назвав місце проведення бою з володарем титулу WBC Майрісом Брієдісом

Об’єднавчий бій між чемпіоном WBO у важкій вазі українським боксером Олександром Усиком і володарем поясу WBC Майрісом Брієдісом відбудеться у січні 2018 року в Ризі (Латвія).

Про це Усик повідомив в програмі "Чоловічий Клуб" на телеканалі "UA: Перший".

"На цьому тижні мають остаточно оголосити дату і місце бою. Начебто 27 січня. Наскільки я знаю, це повинна бути Рига. Шикарно, я їду в Ригу! Я буду робити свою роботу, якісно боксувати, демонструвати глядачам хороший, якісний бокс. Ненависті до Майріса у мене ніякої немає. У мене навпаки радість, що у нього є пояс, у мене є пояс, і вони будуть об'єднуватися", - цитує Усика Sport Arena

Боксерський поєдинок Усик (13-0, 11 КО) – Брієдіс (24-0, 18 КО) відбудеться в рамках півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в Ризі в однойменному багатофункціональному 10-тисячному комплексі. Саме на цій арені Брієдіс в 1/4 WBSS рішенням суддів отримав перемогу над Майком Пересом.

Читайте також: Усик - Брієдіс: дата і місце проведення бою визначаться наступного тижня

Олександр Усик вдруге в рамках WBSS боксуватиме на території суперника. У вересні в Берліні українець у видовищному поєдинку технічним нокаутом зупинив німецького боксера Марко Гука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-