АПЛ: «Манчестер Юнайтед» переміг «Арсенал»

АПЛ: «Манчестер Юнайтед» переміг «Арсенал»

Укрінформ
У команди Жозе Моурінью дубль на рахунку Лінгарда. 

 В центральному матчі 15-го туру англійської прем’єр-ліги (АПЛ) «Манчестер Юнайтед» на виїзді обіграв «Арсенал» 3:1. Про це повідомляє Укрінформ.

Матч для «Арсенала» розпочався катастрофічно. Вже на 11-й хвилині господарі поступалися 0:2 після голів Валенсії і Лінгарда. Далі «каноніри» мали величезну перевагу, але бездоганно грав воротар «МЮ» Де Хеа. Лише на початку другого тайму Ляказетт один гол відіграв.

На 63-й хвилині Лінгард забив третій м’яч «МЮ», але гостей все одно чекало нервове закінчення гри через вилучення Погба. Втім, команда Жозе Моурінью втримала переможний рахунок 3:1.

Читайте також: АПЛ: «Манчестер Сіті» у компенсований час дотиснув «Саутгемптон»

Після цієї перемоги «МЮ» скоротив відставання від лідера АПЛ – «Манчестер Сіті» до 5 очок.

З інших матчів 15-го туру АПЛ, які зіграли сьогодні, відзначимо перемоги «Челсі» та «Ліверпуля». «Челсі» вдома обіграв «Ньюкасл» 3:1 (два голи в активі Азара). А «Ліверпуль» в гостях розгромив «Брайтон» 5:1 (двічі відзначився Фірміно). Знову втратив очки «Тоттенхем», який не зміг обіграти «Вотфорд» 1:1.

В неділю, 3 грудня, лідер чемпіонату та суперник «Шахтаря» в Лізі чемпіонів – «Манчестер Сіті» вдома прийматиме «Вест Хем». Початок матчу о 18:00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-