"Ліверпуль" готовий відпустити Коутіньйо в "Барселону" за €145 млн - ЗМІ

Укрінформ
Англійський футбольний клуб "Ліверпуль" в переговорах з каталонською "Барселоною" встановив ціну за півзахисника Філіпа Коутіньйо в розмірі 145 млн євро.

Англійці вперше погодилися встановити конкретну ціну за бразильця. Спочатку іспанські ЗМІ повідомляли про варіанти з продажем 25-річного гравця за 200 млн євро, однак у відповідь боси "Ліверпуля" стверджували, що з самого початку не хотіли розлучатися з гравцем. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Mundo Deportivo.

Незважаючи на цінник в 145 млн євро, каталонці намагатимуться домогтися зниження вартості півзахисника. Спочатку вони розраховували придбати бразильця за 110 млн євро, з яких 80 млн були б сплачені відразу, а ще 30 млн - у формі різних бонусів.

Нагадаємо, що "Барселона" хотіла придбати хавбека ще влітку, маючи намір посилити атаку після переходу Неймара в "ПСЖ" за 222 млн євро. Контракт бразильця з "Ліверпулем" закінчується влітку 2022 року. У нинішньому сезоні хавбек виходив на поле у 12 матчах за клуб у всіх турнірах і забив 5 м'ячів.

Читайте також: Футбол: "Барселона" запропонує "Ліверпулю" €120 млн за Коутіньо

За інформацією Goal.com, за умови невдачі з переходом Коутиньйо, каталонський клуб готовий посилитися півзахисником "Челсі" Вілліаном.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-