Ірландська мафія готова заплатити $900 тисяч за голову чемпіона UFC Макгрегора

Ірландська мафія готова заплатити $900 тисяч за голову чемпіона UFC Макгрегора

Укрінформ
Чемпіон UFC у легкій вазі боєць ММА Конор Макгрегор вплутався в неприємну історію з ірландської мафією.

26 листопада Макгрегор в одному з пабів в передмісті Дубліна влаштував бійку з чоловіками, які були причетні до мафіозному угруповання, пов'язаного з наркотрафіком в Ірландії. Про це повідомляє XSPORT із посиланням на The Independent.

Представники ірландського картелю хочуть помститися і готові віддати 900 тисяч доларів за голову бійця ММА. Макгрегор може заплатити цю суму або ж ризикує розлучитися з життям.

Ірландський кримінальний репортер Пол Вільямс повідомив, що Макгрегор знаходиться в небезпеці: "Цим людям все одно, хто такий Макгрегор. Він зіткнувся з дуже небезпечними людьми, для яких немає кордонів. Вони стріляють у вас, вони б'ють вас, вони роблять все, що захочуть".

Поки чемпіон UFC не має наміру залишати країну, але до нього приставили членів "Гарда" - ірландських поліцейських. При цьому, будучи в місцевому суді, Макгрегор кинув виклик недоброзичливцям, сказавши: "Прийдіть і візьміть мене".

Читайте також: Фелпс запропонував Макгрегору позмагатися у плаванні

Нагадаємо, що 30 листопада ірландський боєць постав перед судом за перевищення швидкості і повинен був заплатити штраф у розмірі 350 фунтів.

Фото: The Inquisitr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-