Президент Федерації футболу учасників АТО: Футболку у Пятова не просив, усі були розчаровані вчинком «Шахтаря»

Президент Федерації футболу учасників АТО: Футболку у Пятова не просив, усі були розчаровані вчинком «Шахтаря»

Укрінформ
Руслан Руденко запрошує Андрія Пятова завтра на прес-конференцію в Укрінформ. 

Президент Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко прокоментував інцидент перед матчем УПЛ «Олімпік» - «Шахтар» та ситуацію зі словами голкіпера «Шахтаря» Андрій Пятова. Про це він розповів сайту «Динамоманія».

Нагадаємо, що голкіпер «Шахтаря» заявив, що Руденко попросив у Пятова в перерві матчу з «Олімпіком» футболку з автографом. А згодом сам Пятов з подивом прочитав слова Руденка на адресу клубу, який не дозволив дітям воїнів АТО надіти футболки на підтримку батьків в рамках акції «Мій тато – герой!».

«Знаєте, я ніколи футболок ні у кого не просив і не колекціоную їх. Але якщо Пятов так хоче її подарувати, то я запрошую його завтра на нашу прес-конференцію в Укрінформі. Нехай там її подарує офіційно, щоб люди бачили. Я від нього ніяких футболок не отримував, ніколи знайомий не був з ним особисто.

У той день було не до футболу, тому що діти і батьки були дуже розчаровані. Нам доводилося займатися ними, а не бігати і просити футболки. Шкода, що керівництво клубу «Шахтар» продовжує свої маніпуляції. Адже не в перший же раз вони демонструють неповагу, навіть приниження по відношенню до учасників АТО.

Читайте також: Гравці «Шахтаря» вийшли на матч Кубка України у патріотичних футболках

Інформація про футболку неправдива, йдеться про звичайну брехню. Як я можу зараз на це реагувати, якщо я ніколи не просив жодної футболки за все своє життя!

Ми з Пятовим ніколи не говорили, навіть поруч не стояли. У той момент ми були з дітьми і батьками. Вони знаходилися вже на секторі, і ті футболки, які їм не дозволили носити, ми там і наділи на них. І сфотографувалися на пам'ять», - сказав Руденко.

Нагадаємо, що «Шахтар» заборонив дітям воїнів АТО виходити на поле в матчі з «Олімпіком» в футболках «Мій тато - герой!», І навіть погрожував не вийти на поєдинок, якщо хтось порушить цю заборону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-