Футболісти «Шахтаря» виведуть на поле дітей в патріотичних футболках

Футболісти «Шахтаря» виведуть на поле дітей в патріотичних футболках

Укрінформ
Акція пройде у Харкові перед чвертьфінальним поєдинком Кубка України проти «Вереса». 

Сьогодні проходять поєдинки 1/4 фіналу Кубка України з футболу. О 19:30 свій поєдинок проведе лідер чемпіонату - донецький «Шахтар», який також візьме участь в акції Федерації футболу України (ФФУ) на підтримку Збройних Сил. Перед грою з «Вересом» гравці «гірників» виведуть на поле дітей в футболках з патріотичними написами. Про це повідомляє видання «Сегодня».

Свою участь в цій акції ФФУ клуб підтвердив ще минулого тижня. Однак кілька днів по тому, на матчі чемпіонату з «Олімпіком» (4:2) схожу акцію намагалися влаштувати представники Федерації футболу учасників АТО, звинувативши потім «Шахтар» в небажанні приєднатися.

Читайте також: Ультрас зупинили автобус «Шахтаря» і мали жорстку розмову з футболістами

За версією «Шахтаря», вони не отримували дозволу на організацію акції «Мій тато – герой» від української Прем'єр-ліги, тому і не приєднались. Зауважимо, що відсутність дозволу від УПЛ не перешкоджали приєднатися до акції решті одинадцяти клубів ліги. Справа в тому, що Федерація футболу учасників АТО запрошувала взяти участь у акції напряму, без посередництва ФФУ і УПЛ. А «Шахтар» виявився єдиним клубом, який не відповів на запрошення.

Нагадаємо, що 6 грудня «Шахтар» в Харкові проведе матч проти лідера чемпіонату Англії «Манчестер Сіті» в шостому турі групового раунду Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-