Усик прокоментував майбутній бій проти Брієдіса

Усик прокоментував майбутній бій проти Брієдіса

Укрінформ
Український чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі Олександр Усик переконує, що латвієць Маріс Брієдіс на перший погляд здається простим хлопцем, але це не так.

Про це спортсмен розповів у коментарі ресурсу "Сегодня".

"Латвієць є цікавим тим, що у нього є пояс WBC, і це буде бій за об’єднання. Переможець отримає два пояси. Про його слабкі та сильні сторони я не замислююся, а просто готуюся – ми з тренером переглядаємо його поєдинки. Здавалося б з боку, що це досить простий хлопець. Але це не так". – зауважив він.

За його словами, місцями проведення протистояння "розглядалися і Київ, і Рига, і Чикаго", але поки остаточного рішення немає.

Читайте також: Усик: Мене влаштовує життя в Києві, переїздити в США не планую

"Якщо ж переможу в цій суперсерії та заберу всі пояси, то на цьому не зупинюсь. Завжди є до чого прагнути. Подивимося, хто залишиться у важкій вазі та з ким буде цікаво боксувати. А потім є ж ще суперважка вага, в якій також можна спробувати свої сили", – додав Усик.

Нагадаємо, уночі проти 1 жовтня в латвійській Ризі у чвертьфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS Маріс Брієдіс здобув перемогу над кубинцем Майком Пересом. Відтак, у наступному раунді змагань він має зустрітися з українцем Олександром Усиком, який 10 вересня достроково переміг німця Марко Хука.

За попередньою інформацією, поєдинок Усик – Брієдіс відбудеться у Саудівській Аравії. Відомою вже є і дата протистояння –27 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-