Хацкевич: Суркіс вже зустрічався з деякими гравцями щодо подовження контракту

Хацкевич: Суркіс вже зустрічався з деякими гравцями щодо подовження контракту

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич повідомив, що в кінці року у нього відбудеться зустріч з президентом клубу Ігорем Суркісом, під час якої вирішуватимуться кадрові проблеми.

"Резо Чохонелідзе говорив, і ми з президентом клубу домовилися, що тільки після закінчення року зустрінемося і будемо вирішувати, з ким подовжувати контракти або не подовжувати, а також які позиції потрібно посилювати. З деякими гравцями, про яких я говорив в першу чергу, президент клубу вже зустрічався і розмовляв. Я сказав президенту "Динамо", з ким потрібно зустрітися і переговорити, чи готові вони залишитися в клубі. Всі інші питання по контрактам будемо вирішувати після останньої гри чемпіонату.

У плані відносини і бажання грати ця ситуація на футболістів не впливає. Не побачив, що хтось не віддається на полі. Звичайно, гравці повинні відповідати рівню "Динамо", і нам потрібно посилення, однак це вже наші питання з президентом клубу", - цитує Хацкевича Sport Arena

Читайте також: Хацкевич: До Шапаренка і Миколенка претензій немає, а Русину не вистачило часу

Зазначимо, що по завершенні сезону закінчуються контракти у захисника Євгена Хачеріді, півзахисників Миколи Морозюка, Олега Гусєва і Дениса Гармаша, а також форвардів Дьємерсі Мбокані, Артема Кравця і Жуніора Мораеса. Договір центрбека Домагоя Віди закінчується наприкінці року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-