Антидопінговий центр України: Срна тимчасово відсторонений, а не дискваліфікований

Антидопінговий центр України: Срна тимчасово відсторонений, а не дискваліфікований

Укрінформ
Рішення щодо проваленої допінг-проби капітана «Шахтаря» приймуть в березні 2018 року. 

У Антидопінговому центрі України (НАДЦУ) пояснили, чому захисник «Шахтаря» Даріо Срна значився в протоколі матчу 5-го туру Ліги чемпіонів проти «Наполі», як виключений від змагань. Про це повідомляє «Футбол 24».

Поки хорват лише тимчасово відсторонений від участі у змаганнях, а не дискваліфікований. «Дискваліфікація може бути тільки після прийняття остаточного рішення», - сказав заступник директора НАДЦУ Ярослав Кручек.

Читайте також: Фонсека: Всі працюють над тим, щоб Срна повернувся чимшвидше

Кручек повідомив, що у тимчасового відсторонення немає конкретних термінів, а його період зарахують в термін можливої ​​дискваліфікації. Також Кручек допускає, що рішення приймуть протягом півроку після початку розглядів. Тобто, можлива дата прийняття рішення - березень 2018 року.

Нагадаємо, що у вересні стало відомо про позитивну допінг-пробу у Даріо Срни, яку зробили поза матчами в березні цього року. Через це захисник вирішив призупинити кар'єру, поки проходитиме розслідування щодо нього, хоча і заперечував провину у вживанні заборонених речовин. Срна грає за «Шахтар» з 2003 року. У цьому сезоні капітан «гірників» встиг зіграти 9 матчів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-