НБА: Українець Лень проводить кращий матч сезону, але його «Фінікс» програє

НБА: Українець Лень проводить кращий матч сезону, але його «Фінікс» програє

Укрінформ
В активі нашого центрового другий дабл-дабл в сезоні. 

Клуб Національної баскетбольної асоціації (НБА) «Фінікс Санс» поступився «Орландо Меджік» з рахунком 112:128, незважаючи на потужну гру українського центрового Олексія Леня. Про це повідомляє Sport Arena.

Український центровий Олексій Лень через травму Тайсона Чендлера вийшов в стартовому складі «Фінікса» в другому матчі поспіль і показав дійсно сильну гру.

Тренер «Санс» Джей Тріано перед матчем говорив, що Леню потрібно всього лише не робити дурні фоли і краще взаємодіяти з партнерами. Український центровий прислухався до свого наставника, і в матчі проти «Орландо» сфолив всього три рази. Також він став найрезультативнішим гравцем своєї команди, набравши 21 очко (5/10 з поля і 11/12 з лінії штрафних).

Читайте також: Баскетбол: Лень допоміг "Фініксу" перемогти "Бруклін" у матчі НБА

Ігровий час українця склав майже 40 хвилин. Для Леня це кращий результат в сезоні. Також його вражаючу статистику доповнили 13 підбирань, 2 блок-шоти, перехоплення і 3 втрати. Лень оформив другий дабл-дабл в сезоні (21 очко+13 підбирань).

Незважаючи на сильну гру Леня, «Фінікс» програв «Орландо» 112:128. Це 9 поразка команди у 13 матчах. «Санс» посідає у Західній конференції НБА лише 13 місце. Гірше справи лише у «Сакраменто» і «Далласа». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-