Сваток, Шабанов і Мякушко викликані в збірну на матч проти Словаччини

Сваток, Шабанов і Мякушко викликані в збірну на матч проти Словаччини

Укрінформ
Усі троє можуть дебютувати у складі збірної України. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вирішив довикликати до складу національної команди, що з 6 листопада готуватиметься до товариського матчу зі Словаччиною, ще трьох гравців. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Вперше виклики до головної команди країни отримали захисники Олександр Сваток із луганської «Зорі», Артем Шабанов з донецького «Олімпіка» та півзахисник львівських «Карпат» Сергій Мякушко. 

Всі троє вже виступали за «синьо-жовтих» на юнацькому та молодіжному рівнях. 23-річний Сваток провів за збірні України різних вікових груп 45 ігор, забивши 3 м’ячі за «молодіжку». 24-річний Мякушко захищав кольори юнацької (U-19) та молодіжної збірних (22 гри загалом, 1 гол за U-21).   25-річний Шабанов має досвід виступу за юнацькі збірні U-18 та U-19 (сумарно – 9 матчів).  

Читайте також: Футбол: Ракицький не допоможе збірній України у спарингу зі Словаччиною

Таким чином, до табору національної команди на матч проти Словаччини запрошено вже 23 футболісти. Через ушкодження збір пропустить раніше викликаний оборонець Ярослав Ракицький.

Нагадаємо, раніше свої дебютні виклики до збірної України отримали півзахисник Олександр Андрієвський із «Зорі» та нападник «Ворскли» Юрій Коломоєць. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-