Новим тренером «Чорноморця» може стати Костянтин Фролов

Новим тренером «Чорноморця» може стати Костянтин Фролов

Укрінформ
Одеський клуб вже визначився з тим, хто замінить Олега Дулуба. 

Керівництво «Чорноморця» визначилося з кандидатурою нового головного тренера команди. Зайняти місце Олега Дулуба може екс-тренер одеської команди Костянтин Фролов. Про це повідомляє Sport Arena.

Фролов вже прибув до Одеси і провів переговори з «Чорноморцем». Кандидатуру Фролова висунули генеральний директор «Чорноморця» Анатолій Місюра і спортивний директор Руслан Гілазєв, також його підтримують і в оточенні президента «моряків» Леоніда Климова.

Костянтин Фролов є вихованцем одеського футболу, а в «Чорноморці» працював тренером дублерів, другої команди, а також помічником головного тренера в основній команді з 2005 по 2010 рік.

Читайте також: "Чорноморець" і "Маріуполь" зіграли без голів у футбольній Прем'єр-лізі

Останнім часом Фролов працював в Грузії головним тренером «Динамо» (Батумі), очоливши його в травні цього року. Але в жовтні українець припинив співпрацю з батумцамі. Крім батумського «Динамо», Фролов працював в аматорському одеському «Спартаку», грузинському «Шукурі» і збірній Казахстану U-17.

Нагадаємо, чинний головний тренер одеситів Олег Дулуб може невдовзі залишити «Чорноморець». Причина звільнення – непорозуміння Дулуба з керівництвом клубу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-