Хачеріді:

Хачеріді: "Динамо" заслужено посідає перше місце в групі

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" Євген Хачеріді прокоментував переможний матч проти швейцарського "Янг Бойз", який відбувся 2 листопада на стадіоні "Стад де Суісс".

"Ця гра була для нас важливою. Ми хотіли відігратися за перший невдалий матч з "Янг Бойз" на виїзді. Добре, що перемогли. Тепер у доброму гуморі будемо готуватися до матчу в Полтаві.

У чемпіонаті ми загубили дуже багато очок, навіть у тих матчах, де мали вигравати – проти "Зорі", "Карпат". Але ми будемо боротися до останнього. У єврокубках нам більше щастить. Я вважаю, що ми заслужено посідаємо перше місце в групі.

З "Янг Бойз" перший тайм був не найкращим. А у перерві тренери нам підказали, що треба поліпшити, і у нас почало щось виходити, ми стали краще тримати м’яч, з’явилися дуже хороші моменти. Кравець не реалізував стовідсотковий момент. А у "Янг Бойз" майже нічого не було, вони почали "вантажити" м’яч уперед. Вони мали тільки один момент – коли Жора помилився при передачі від свого. Можливо, вони награли на гол, але не більше.

У перерві тренери говорили жорстко, але це нормально. Головне – що ми перемогли", - цитує Хачеріді офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: "Динамо" обіграло "Янг Бойз" і достроково пробилося до 1/16 фіналу Ліги Європи

Нагадаємо, що у поєдинку "Янг Бойз" (Швейцарія) - "Динамо" (Київ, Україна) (0:1) м’яч забив Буяльський на 70-й хв.

Турнірне становище: "Динамо" - 10 очок, "Партизан" - 5, "Янг Бойз" - 3, "Шкендербеу" - 2.

За підсумками четвертого ігрового дня групового турніру Ліги Європи УЄФА 2017/18 путівки до 1/16 фіналу розіграшу забезпечили собі київське "Динамо", "Стяуа", "Арсенал", "Лаціо" і "Зеніт".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-