Бокс: Усик є лідером Всесвітньої боксерської суперсерії за кількістю ударів

Бокс: Усик є лідером Всесвітньої боксерської суперсерії за кількістю ударів

Укрінформ
Чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі українець Олександр Усик виявився лідером за кількістю ударів у поєдинку проти Марко Хука ¼ фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

У цьому поєдинку український боксер у середньому наносив по 75,8 ударів за раунд. Про це повідомляє Sport Arena

При цьому, точними з цих 75,8 ударів виявлялися в середньому тільки 16,7. За цим показником Усик йде другим, значно поступаючись Юніеру Дортікосу. Кубинець, який переміг Дмитра Кудряшова, в середньому викидав по 75 ударів, з яких точними виявлялися 26,5.

Статистичні показники учасників WBSS в першій важкій вазі від CompuBox: 

Що стосується відсотка точних ударів, то по цьому показнику також лідирує Дортікос з показником 35,3%. Усик з 22% лише п’ятий. В середньому за раунд Усик завдавав на 9,1 удару більше, ніж його суперник. За цим показником український боксер йде третім.

За кількістю джебів і силових ударів Усик займає друге місце, поступаючись за цими показниками лише Дортікосу. Відсоток точності силових ударів Усика склав 33,9%. Це третій результат - після Дортікова (52,3%) і Брієдіса (38,6%).

Читайте також: Український боксер Усик розпочав підготовку до бою з Брієдісом

Нагадаємо, у вересні і жовтні відбулися чвертьфінальні поєдинки WBSS у першій важкій вазі. За їх підсумками було сформовано півфінальні пари. Головний фаворит турніру Олександр Усик зустрінеться з Майрісом Брієдісом, а Мурат Гассієв - з Юніером Дортікосом. Півфінальні поєдинки WBSS відбудуться на початку 2018 року.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-