Фонсека: Деякі гравці не заслуговують місця в складі

Фонсека: Деякі гравці не заслуговують місця в складі "Шахтаря"

Укрінформ
Головному тренеру «Шахтаря» соромно за сьогоднішню гру його команди. 

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека розкритикував команду за  нічийний результат в матчі проти аутсайдера УПЛ – «Сталі» (1:1). Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«Я абсолютно незадоволений сьогоднішньою грою і віддачею хлопців. Напевно, це доказ того, що деякі з них абсолютно не заслуговують місця в складі «Шахтаря». Сьогодні мені дуже соромно за таку гру.

Це була гра, а не тренування перед ЛЧ. Ми не думали про «Феєноорд». Прекрасно розуміли, що буде такий сценарій, що будемо грати проти глибокої оборони. Так, багато сьогодні не вийшло, тому вживатимемо певні заходи.

Читайте також: "Шахтар" сенсаційно втратив очки у домашній зустрічі з аутсайдером

Нам не вистачило роботи і віддачі. За рахунку 1:0, напевно, вони подумали, що все вже в кишені, але такого трапилося. Я їх попереджав, що потрібно бути обережними. Віддача потрібна завжди, інакше будуть такі результати в таких іграх», - заявив Фонсека.

Відзначимо, що сьогодні в стартовому складі «Шахтаря» вийшли воротар Микита Шевченко, захисник Марсіо Азеведо, а також півзахисники Олександр Зубков і Віктор Коваленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-