Елітні атлети візьмуть участь у напівмарафоні в Запоріжжі

Елітні атлети візьмуть участь у напівмарафоні в Запоріжжі

Укрінформ
Організатори запорізького напівмарафону Zaporizhstal Half Marathon 2017 оголосили імена елітних атлетів, які візьмуть участь у спортивному заході.

Свою участь у заході підтвердив чемпіон України з марафону 2017, переможець Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 Артем Піддубний. Про це повідомляє zphalfmarathon.org

Його головними конкурентами стануть срібний призер Чемпіонату України з марафону 2017, срібний призер Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 Анатолій Бондаренко і самий витривалий український бігун, переможець ультрамарафону SWiss Alpine і Wizz Air Kyiv City Marathon 2015 Євген Глива.

"Такі масові бігові заходи, як Zaporizhstal Half Marathon 2017, створені для любителів. Однак ми також запрошуємо на старт елітних атлетів країни, які можуть претендувати на перемогу і призові місця. Для них це шанс заявити про себе і свій талант, показати результат", - прокоментувала участь статусних бігунів спортивний директор Run Ukraine Ірина Ліщинська.

Запекла боротьба за першість очікується серед чоловіків на головній дистанції - 21, 0975 км. Але титуловані спортсмени братимуть участь не тільки на цій дистанції. В рамках Zaporizhstal Half Marathon 2017 дистанцію 5 км буде долати Анастасія Ткачук - чемпіонка Європи серед юніорів у 2011 році і серед молоді в 2015 року, чемпіонка і рекордсменка України серед юнаків та юніорів.

Читайте також: Київський марафон виграв Артем Піддубний з Донеччини

Нагадаємо, що масштабна бігова подія стартує в Запоріжжі 5 листопада 2017 року. Перший запорізький півмарафон збере близько 1500 учасників з різних міст України. Захід відбудеться за ініціативи ПАТ “Запоріжсталь” та під патронатом міської ради Запоріжжя. Організатор – компанія Run Ukraine.

На фото Артем Піддубний

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-