Шевченко: Я б назвав Кріштіану Роналду кращим форвардом у 2017-му році

Шевченко: Я б назвав Кріштіану Роналду кращим форвардом у 2017-му році

Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вважає, що форвард мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду гідний звання кращого футболіста за підсумками 2017-го року.

"Це три неймовірні футболісти і кожен з них заслуговує на перемогу. Думаю, якщо б мені довелося вибрати одного, то я б назвав кращим у 2017-му році Кріштіану Роналду, який виграв Лігу чемпіонів, забивши два голи у фіналі.

Лео Мессі - фантастичний гравець і він також добре провів цей відрізок. Він добре зіграв в Прімері, забивши багато голів.

Що стосується Неймара, то я дуже радий за нього. Останні 5 років у футболі були боротьбою виключно між Мессі і Роналду, але зараз Неймар вступив в цю битву. Він забиває багато голів і володіє феноменальною технікою. Приємно дивитися, як Неймар грає", - цитує Шевченка Sport Arena

Нагадаємо, що на звання "Гравець року-2017" за версією Міжнародної організації футбольних асоціацій (ФІФА) претендують форварди Кріштіану Роналду ("Реал"), Ліонель Мессі ("Барселона") і Неймар (ПСЖ). Переможець буде обраний за підсумками опитування головних тренерів і капітанів збірних, журналістів та вболівальників.

Читайте також: Футбол: France Football визначило 30 претендентів на нагороду «Золотий м’яч»

Церемонія нагородження відбудеться 23 жовтня на гала-вечорі ФІФА в Лондоні (Велика Британія). У минулому році володарем почесної індивідуальної нагороди став Кріштіану Роналду.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-