Автобус з українською

Автобус з українською "молодіжкою" з самбо перекинувся у Закарпатті

Укрінформ
Автобус з молодіжною збірної України з самбо, яка їхала на чемпіонат світу в Сербію, потрапив в аварію під Воловцем у Закарпатській області.

Про це інформує сайт федерації.

Повідомляється, що автобус занесло на мокрій дорозі, в результаті чого він "перекинувся на бік".

"На щастя, всі живі, хоча і отримали травми - в основному синці і садна. Дві спортсменки залишилися в лікарні - Алла Бегеба і Єлізавета Дідоренко, у них підозру на струс мозку. Чесно кажучи, ми тільки вранці починаємо відчувати, у кого що болить. Але все ж вирішили їхати на чемпіонат світу - спортсмени хочуть боротися", - розповів президент Національної федерації самбо України Вадим Рогач, який теж їхав у цьому автобусі.

Читайте також: У Кривому Розі маршрутка в'їхала у стовп і перекинулася, є постраждалі

Відзначається також, що велику допомогу у вирішенні питань, які виникли, оперативно надали заступник міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович, президент Закарпатської обласної федерації самбо Олег Цинік та інші небайдужі люди.

"Дівчата, які залишилися у Воловецькій районної лікарні, знаходяться під постійним наглядом, це тримає на контролі головний лікар. Думаю, наші спортсменки пробудуть там до завтра, а потім за ними приїдуть тренери і заберуть додому", - сказав Цинік.

Чемпіонат світу з самбо в Сербії пройде з 13 по 15 жовтня.

Фото: UA-Reporter.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-