Баскетбол: матч зірок української Суперліги 2018 року пройде у Києві

Баскетбол: матч зірок української Суперліги 2018 року пройде у Києві

Укрінформ
Поєдинок Усіх зірок української баскетбольної Суперліги та Фінал чотирьох Кубка України 2018 року пройдуть у київському Палаці спорту. 

Принцип формування команд поки що невідомий, повідомляє Укрінформ.

Минулого сезону "зірковий" матч відбувся у Дніпрі і був першим з 2012 року. Команда Північного Сходу перемогла збірну Південного Заходу - 141:133. Фінал чотирьох Кубка України у Києві виграв "Дніпро", який здолав чемпіона країни - столичний "Будівельник" (86:82). 

Нинішньої середи ці команди зустрінуться між собою вже у новому національному чемпіонаті. Генеральний секретар Федерації баскетболу України Володимир Драбіковський під час сьогоднішньої прес-конференції запевнив, що на уболівальників чекає видовищна та якісна гра.

"Ми зменшили кількість команд у чемпіонаті Суперліги з 9-ти до восьми. Клуби помітно підсилилися, стало більш якісною їхня інфраструктура. У перспективі кількість команд може бути збільшена", - сказав Драбіковський.

Він також зазначив, що наступного року розпочнеться будівництво Палаців спорту (з відповідними баскетбольними майданчиками) у п'яти містах України.

Читайте також: Баскетбол: южненський "Хімік" з перемоги розпочав виступи в євросезоні

"На 2018 рік виділено 150 млн грн на будівництво Палаців спорту у Рівному, Черкасах, Вінниці, Одесі, а також на рекннструкцію арени "Метеор" у Дніпрі. Усе це сприятиме розвитку вітчизняного баскетболу та подальшому покращенню його інфраструктури", - підкреслив генсек ФБУ.

Фото: ФБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-