Футбол: Букмекери вважають Україну беззаперечним фаворитом у матчі з Косово

Футбол: Букмекери вважають Україну беззаперечним фаворитом у матчі з Косово

Укрінформ
У п'ятницю, 6 жовтня, національна футбольна збірна України на виїзді зіграє матч 9-го туру групового етапу відбіркового циклу чемпіонату світу-2018 проти команди Косово.

На думку букмекерів, у цьому поєдинку беззаперечними фаворитами є підопічні Андрія Шевченка, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill на перемогу України приймає ставки з коефіцієнтом 1,12. Успіх Косово оцінюється в 23,00, а ймовірність нічийного результату - в 8,00.

Поєдинок обслуговуватиме суддівська бригада з Англії. Головний арбітр - Крейг Поусон, лайнсмени - Лі Беттс і Ян Ассен, четвертий рефері - Мартін Аткінсон.

Нагадаємо, 9 жовтня минулого року У 3-у турі кваліфікації Україна приймала Косово в Польщі. Тоді на краківському стадіоні імені маршала Пілсудського наша команда перемогла з рахунком 3:0. Перший м'яч на 31-й хвилині в власні ворота забив косовар Амір Ррахмані. На 81-й рахунок на користь українців збільшив Андрій Ярмоленко, а на 87-й Руслан Ротань зафіксував остаточний результат.

Поєдинок у відповідь відбудеться також на нейтральному полі стадіону "Лоро Борич" в албанському Шкодері. Напередодні поєдинку наставник української збірної підкреслив, що майбутня гра буде дуже складною.

"З Косово очікується дуже складна гра. З боку сопеніков буде божевільна мотивація, для нас же, цей матч, а також остання зустріч із хорватами, як фінал. Ми маємо зіграти грамотно й ефективно", - сказав Андрій Шевченко.

Читайте також: Косово – Україна: Шевченко майже визначився зі складом футбольної збірної

Турнірне становище у відбірковій групі I після 8-ми турів: Хорватія - 16 очок, Ісландія - 16, Туреччина - 14, Україна - 14, Фінляндія - 7, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-