Завтра презентують фінальну частину Кубку героїв АТО

Завтра презентують фінальну частину Кубку героїв АТО

Укрінформ
Фінал Кубку відбудеться 13 жовтня в Києві на стадіоні «Динамо» імені В. Лобановського. 

У вівторок 03 жовтня о 12:00 в прес-центрі ФК «Динамо» (Київ) (вул. Грушевського, 2) відбудеться офіційна презентація фінальної частини змагань Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО сезону 2017 року. Про це повідомляє Укрінформ.

Організатором цих змагань є Федерація футболу учасників АТО за підтримки Федерації футболу міста Києва та ФК «Динамо» (Київ). Запрошуємо усіх бажаючих підтримати та висвітлити наш захід. Вхід вільний. Для представників ЗМІ акредитація непотрібна.

Читайте також: В Україні стартував третій футбольний сезон ліги учасників АТО

Нагадаємо, що Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО створена в 2015 році, вона  об’єднала вже більше 1500 учасників АТО по всій території України. Вже третій рік поспіль щотижня з 2 квітня по 14 жовтня у 38 містах України відбуваються матчі за участі 56 команд сектору безпеки і оборони, а також ветеранів АТО. Це наймасштабніші спортивні змагання серед учасників бойових дій в Україні.

Федерація Футболу учасників АТО є організатором цих змагань вже третій сезон поспіль і складається із шести дивізіонів (Захід, Схід, Північ, Південь, Центр і Київ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-