Фонсека і Маркевич вітають можливу появу Марлоса в збірній України

Фонсека і Маркевич вітають можливу появу Марлоса в збірній України

Укрінформ
На думку тренерів, бразилець повинен посилити нашу збірну. 

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека підтвердив інформацію про надання Марлосу українського громадянства. Про це повідомляє Football.ua.

«Це рішення самого гравця. Воно не могло нас не порадувати, адже тепер у нас на одного сильного українського гравця більше. Також, думаю, рішення Марлоса - це добре для збірної України. Марлос гравець дуже високого рівня і буде приносити свій внесок в збірну України», - сказав Фонсека.

Екс-тренер «Дніпра» і «Металіста» Мирон Маркевич також вітає натуралізацію півзахисника «Шахтаря» Марлоса. «Вважаю, що такий гравець не завадить нашій збірній, у нас не так вже й багато хороших футболістів», - сказав Маркевич.

Читайте також: ЗМІ: Порошенко підписав указ про надання Марлосу українського громадянства

Нагадаємо, бразилець Марлос виступає в Україні з 2012 року. Спочатку він виступав за «Металіст», а в 2014 році підписав контракт з «Шахтарем».

Марлос говорив про можливість натуралізації ще влітку 2016 року. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко неодноразово казав, що він не проти натуралізації гравців. Але для цього потрібно аби іноземець спочатку став громадянином України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-