Підгрушна: Участь у чемпіонаті країни з біатлону мені зараз не потрібна

Підгрушна: Участь у чемпіонаті країни з біатлону мені зараз не потрібна

Відео
Укрінформ
Капітан жіночої збірної України олімпійська чемпіонка з біатлону Олена Підгрушна розповіла, чому не бере участь у літньому чемпіонаті країни, що стартував у Чернігові.

"Стосовно моєї участі в чемпоінаті ми спілкувалися з тренером і вирішили, що цей старт в даний момент поки не потрібен, у нас трохи інша підготовка.

Приїхали сюди, отримали нові гвинтівки, познайомилися з новими спонсорами, поспілкувалися з тими, з якими вже були знайомі. Звичайно, поспілкувалися з уболівальниками. Подивилися на нашу молодь, підтримали, покричали, десь кілька порад дали. Тепер додому - готуватися далі.

Щодо виступу в Німеччині, мені сподобався цей старт, тому що певний час я була без тренувань, без підготовки, потім втягнулася, буквально, кілька днів попрацювала і пробігла цю гонку. Спеціально стартувала, щоб зрозуміти, на якому я зараз рівні щодо наших дівчаток та інших. Тобто, для мене це була така тестова гонка. Висновки зробили, працюємо далі", - повідомила Підгрушна у коментарі XSPORT

Читайте також: Чемпіонат України з літнього біатлону стартує в Чернігові

Відео інтерв’ю:

По закінченню першого змагального дня в Чернігові лідери жіночої збірної Юлія Джима і Олена Підгрушна отримали в подарунок з рук президента Федерації біатлону Володимира Бринзака нові гвинтівки. Керівництво Міністерства спорту України згадало про інцидент з Джимою на чемпіонаті світу в Хохфільцені, коли саме через проблеми зі зброєю наша біатлоністка втратила медаль в індивідуальній гонці.

Нагадаємо, що чемпіонат України по літньому біатлону продовжиться у Чернігові до 1 жовтня. Після цього перша чоловіча збірна України з біатлону відправиться на збір до австрійського Рамзау, а жіноча - до словенської Поклюки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-