Футбол: Юнацька збірна України (U-19) розпочинає кваліфікацію на Євро-2018

Футбол: Юнацька збірна України (U-19) розпочинає кваліфікацію на Євро-2018

Укрінформ
Футболісти юнацької збірної України (вік гравців - до 19-ти років) 2 жовтня вилітають до Албанії, де стартує відбірковий міні-турнір чемпіонату Європи 2018 року.

Суперниками нашої команди будуть ровесники з Албанії, Норвегії та Чорногорії. До наступного етапу пройдуть дві збірні, повідомляє прес-служба ФФУ.  

 "Для участі у кваліфікаційному раунді головний тренер команди Олександр Петраков викликав 22 футболістів. Найбільше представництво має донецький "Шахтар", який делегував 5 гравців, київське "Динамо" та дніпропетровський "Дніпро-1" мають по 4 представники. "Чорноморець", "Зоря" та "Карпати" - по 2. До фінальної заявки потраплять 20 футболістів", - повідомили у прес-службі. 

Виступи на турнірі українці розпочнуть матчем з албанцями 4 жовтня. Наступну зустріч підопічні Олександра Петракова проведуть 7 жовтня з Норвегією. Заключний поєдинок відбудеться 10 жовтня проти однолітків з Чорногорії. Усі матчі розпочнуться о 15.00 за київським часом.

Читайте також: Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Навесні в елітному раунді 26 команд (по дві найкращі з 13-ти відбіркових груп) і дві збірні з найвищим рейтингом утворять сім квартетів, боротьба в яких піде у звичному форматі міні-турнірів. Сім переможців груп приєднаються у фінальній стадії до господарів чемпіонату - збірної Фінляндії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-