Змішані єдиноборства: в Україні стартує міжнародний турнір WWFC 8

Змішані єдиноборства: в Україні стартує міжнародний турнір WWFC 8

Укрінформ
Міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА Всесвітньої ліги WWFC (World Warriors Fighting Championsip) 8 стартує в Київі завтра, 27 вересня.

Бої за титули чемпіонів світу за участю українців розпочнуться в столичному Палаці спорту о 19.00.  Про це повідомляє сайт турніру

Напередодні бійці провели відкриті тренування, а сьогодні в ТРЦ "Ocean Plaza" відбудеться традиційна церемонія зважування.

В рамках турніру пройдуть 11-ть безкомпромісних сутичок, в двох з яких на кону стоятимуть титули чемпіона світу за версією WWFC.

"Чорний Вовк" Хасан Асхабов (14-2) проведе захист титулу чемпіона світу за версією WWFC у вазі до 66 кг у поєдинку проти 34-річного сербського бійця Драгана Пешича (13-8).

Завершуватиме майбутнє свято змішаних єдиноборств досвідчений український майстр 34-річний сумчанин Сергій Гузєв (17-3) і представник славної бразильської школи ММА Леандро Біспо (7-4), які оскаржать вакантний титул чемпіона світу за версією WWFC у вазі до 84 кг.

Читайте також: Екс-чемпіон UFC Алду мріє виступати в професійному боксі

Турнір вестиумть "Найсильніша людина світу" Василь Вірастюк та "Міс-Україна 2017" Поліна Ткач. Спеціальним гостем шоу стане один з найпопулярніших бійців ММА у світі, зірка UFC з США Юрай Фейбер.

У прямому ефірі подію можна подивитись на сторінці Facebook і YouTube "ТСН Проспорт".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-