Бубка проінспектував підготовку Мінська до Європейських ігор-2019

Бубка проінспектував підготовку Мінська до Європейських ігор-2019

Укрінформ
Президент НОК України Сергій Бубка у складі координаційної комісії Європейських олімпійських комітетів проінспектував підготовку столиці Білорусі до проведення ІІ Європейських ігор 2019 року.

Під час візиту європейські експерти провели зустрічі з білоруськими колегами, відповідальними за різноманітні організаційні сфери, оглянули спортивні арени та об’єкти соціальної інфраструктури, що використовуватимуться під час Ігор, повідомили у прес-службі НОК України.

"Координаційна комісія залишилась задоволена побаченим. Спортивна інфраструктура приємно вразила. Є фахова команда, яка працює над підготовкою Ігор. Відчувається досвід проведення престижних міжнародних змагань, що є дуже важливим. Налагоджені контакти між усіма ланками, задіяними в підготовчому процесі. За підсумками усіх звітів та огляду спортивних, інших інфраструктурних об’єктів європейські експерти дали високу оцінку проведеній роботі", - прокоментував Бубка підсумки візиту.

Читайте також: Бубка: Одночасне обрання Парижа і Лос-Анджелеса столицями Олімпіад - мудре рішення

Нагадаємо, що I Європейські ігри пройшли у червні 2015-го в Баку. (Азербайджан). На престижному спортивному форумі континенту збірна України виборола 46 медалей (8 золотих, 14 срібних та 24 бронзових), посівши за кількістю нагород 6-те місце серед 50-ти країн-учасниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-