Збірна України зіграла перший матч на жіночому Євро-2017 з волейболу

Збірна України зіграла перший матч на жіночому Євро-2017 з волейболу

Укрінформ
В Азербайджані і Грузії розпочався фінальний раунд ХХХ чемпіонату Європи з волейболу серед жінок.

У матчі відкриття змагань збірна України в Баку на тай-брейку поступилася сьогодні чинним чемпіонкам континенту росіянкам - 2:3 (18:25, 25:20, 23:25, 25:23, 13:15), повідомляє Укрінформ.

Наступними суперниками українок у групі С будуть волейболістки Болгарії та Туреччини, з якими підопічні Гарія Єгіазарова зіграють 23 та 25 вересня відповідно.

Групу А (Баку) представляють Азербайджан, Німеччина, Польща, Угорщина, квартет В (Тбілісі) складають Грузія Італія, Хорватія, Білорусь, групу D (Гьойгьоль) - Сербія, Голландія, Бельгія, Чехія.

В інших поєдинках стартового ігрового дня Євро-2017 також зіграють Італія - Грузія, Сербія - Чехія, Угорщина - Азербайджан, Білорусь - Хорватія, Голландія - Бельгія, Польща - Німеччина.

Переможці груп попереднього етапу напряму вийдуть до чвертьфіналу, де до них приєднаються переможці матчів першого раунду плей-офф між командами, які посядуть 2 і 3 місця в групах.

Поєдинки першого раунду плей-офф пройдуть 26-27 вересня, чвертьфінали - 28-29 вересня, півфінали - 30 вересня, матч за 3-тє місце та фінал відбудуться 1 жовтня.

Читайте також: Українські волейболістки вирушають на Євро-2017

Збірна України усьоме виступає у фінальній частині чемпіонату Європи серед жіночих команд. Найкращий результат "синьо-жовтих" - бронзові нагороди на Євро-1993 у Чехії, де українки дебютували на подібних змаганнях.

Фото: cev.lu.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-