Чемпіонат світу з велоспорту: Том Дюмулен – «король» гонки на час

Чемпіонат світу з велоспорту: Том Дюмулен – «король» гонки на час

Укрінформ
Переможець «Тур де Франс» і «Вуельти» Кріс Фрум лише третій. 

В норвезькому Бергені триває чемпіонат світу з шосейних велогонок. «Золото» в індивідуальній гонці на час виборов голландець Том Дюмулен. Про це повідомляє Укрінформ.

Кращі велогонщики світу мали проїхати 31 км, де останні 3 км йшли в круту гору. Подібний маршрут робив головними фаворитами гонки голландця Тома Дюмулена (переможець цьогорічної «Джиро») та британця Кріса Фрума (чинний чемпіон «Тур де Франс» та «Вуельти»). Цілком очікувано, переміг Дюмулен, який готувався до цієї гонки все літо. Не завадив йому і дощ, який пішов в кінці гонки.

Читайте також: Велоспорт: Олег Канака – чемпіон світу серед юніорів

Фрум програв Дюмулену 01:21 і показав третій час, у нього «бронза». Срібна медаль у словенця Пріможа Роглича, який поступився чемпіону 00:58. Чемпіон світу минулого року німець Тоні Мартін фінішував лише з 9-м часом.

Головний фінал чемпіонату світу – групова гонка чоловіків відбудеться 24 вересня. Інтрига гонки в тому, чи зуміє хтось обіграти на фініші словака Петера Сагана. Його головні конкуренти – олімпійський чемпіон Ріо-2016 Грег ван Авермат з Бельгії, француз Жуліан Алафіліпп, італієць Матео Трентін, поляк Міхал Квятковський. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-