Збірна України з футболу збереться у Харкові 2 жовтня

Збірна України з футболу збереться у Харкові 2 жовтня

Укрінформ
Національна футбольна збірна України розпочне підготовку до заключних матчів відбіркової групи чемпіонату світу-2018 у Харкові. 

Починаючи з 2 жовтня, гравці мешкатимуть у готелі Superior Golf&Spa Resort і тренуватимуться на стадіоні "Сонячний", що розташований поруч, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ.

"5 жовтня чартер зі збірною України на борту вилетить із Харкова до столиці Албанії Тирани. Звідти команда подолає майже 100 кілометрів автобусом до Шкодера. Наступного дня українці проведуть у цьому місті матч з командою Косово. Гра розпочнеться о 21.45 за київським  часом", - поінформували у прес-службі.

Одразу після гри "синьо-жовті" знову поїдуть до Тирани, звідки вилетять до Києва. У столичному готелі Fairmont Grand Hotel "збірники" мешкатимуть три дні перед заключним поєдинком групового раунду відбору проти Хорватії. Ця зустріч розпочнеться 9 жовтня о 21.45 на НСК "Олімпійський". 

Читайте також: Футбол: Шевченко повернув Кучера в збірну

Нагадаємо становище команд у європейській відбірковій групі І ЧС-2018: Хорватія- 16 очок, Ісландія - 16, Туреччина - 14, Україна - 14, Фінляндія - 7, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-