Ліга Європи: «Динамо» і «Зоря» зіграють стартові матчі

Ліга Європи: «Динамо» і «Зоря» зіграють стартові матчі

Укрінформ
Українські клуби спробують розпочати турнір з домашніх перемог.

Сьогодні стартує груповий турнір другого за престижністю футбольного клубного турніру – Ліги Європи. В першому турі київське «Динамо» вдома прийматиме албанський «Скендербеу», а луганська «Зоря» у Львові зіграє проти шведського «Естерсунда». Про це повідомляє Укрінформ.

Без Андрія Ярмоленка для «Динамо» розпочинається нова історія в єврокубках. Це не лише випробування для Олександра Хацкевича, але й шанс вийти на новий рівень для Віктора Циганкова, якого майже офіційно визнали правонаступником Ярмоленка. Сьогоднішній матч також можливість проявити себе Артему Кравцю і Жуніору Мораесу. Їм потрібні голи, а «Динамо» сьогодні потрібна лише перемога.

Матч «Динамо» - «Скендербеу» відбудеться у Києві на НСК «Олімпійський». Початок о 20:00. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1».

Читайте також: Футбол: букмекери бачать "Динамо" і "Зорю" фаворитами матчів Ліги Європи

Для команда Юрія Вернидуба вже час ставити серйозну мету в Європі. І вихід з групи в ЛЄ – саме те. А для цього необхідно перемагати в домашніх матчах і розпочинати вже сьогодні – проти міцного шведського середняка. Матч з «Естерсундом» це ще й виклик для Олександра Караваєва і Артема Громова, які перезапускають свою кар’єру в «Зорі».

Матч «Зоря» - «Естерсунд» відбудеться у Львові на «Арені Львів». Початок о 22:05. Пряма трансляція на телеканалах «Україна» та «Футбол 2». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-