Вадим Шаблій: У Ярмоленка все вийде в

Вадим Шаблій: У Ярмоленка все вийде в "Боруссії", а далі може бути і "Баварія"

Укрінформ
Футбольний агент Вадим Шаблій розповів про велику зацікавленість з боку європейських клубів українським гравцем Андрієм Ярмоленком.

"Багато європейських клубів зверталися щодо купівлі Ярмоленка. Навіть дуже багато. Але від інтересу і переговорів до реальної угоди - довгий шлях. Коли у мене запитують, чи є конкретика, завжди відповідаю: "Конкретика - це коли підписаний контракт". Ніколи не любив, коли інформація поширювалася завчасно.

Щодо інтересу з боку "Баварії", ми вели переговори з клубом, зустрічалися в Мюнхені з головним тренером команди Карлом Анчелотті. Хто знає, може, в доступному для огляду майбутньому Ярмоленко ще виявиться в "Баварії", яка любить купувати гравців у "Боруссії".

Але зараз головне, щоб він якомога швидше адаптувався в Німеччині, вивчив мову і грав в хороший футбол на такому рівні. Я впевнений, що у нього все вийде. Просто знаю його характер", - цитує Шаблія zbirna.com

Читайте також: Ярмоленко офіційно став гравцем дортмундської "Боруссії"

Нагадаємо, що наприкінці серпня лідер київського футбольного клубу "Динамо" Андрій Ярмоленко став гравцем дортмундської "Боруссії" по контракту до 30 червня 2021-го року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-