Олександр Усик переміг Марко Хука: текстова трансляція

Олександр Усик переміг Марко Хука: текстова трансляція

Укрінформ
Онлайн-трансляція чвертьфінального поєдинку професійного турніру Всесвітньої боксерської суперсерії (World Boxing Super Series) між українцем Олександром Усиком та німцем Марком Хуком.

Олександр Усик захистив свій титул чемпіона світу і вийшов до півфіналу WBSS!

10 раунд. Знову проходять двійки від Усика. Відзначимо, що Хук тримається. Але далі українець розпочав справжнє побиття суперника. Рефері дивився на все це майже хвилину і зупинив бій. Нокаут. Перемога Усика! 

9 раунд. Усик одразу пішов в атаку. Відчувається, що він розізлився. Втім, українець ретельно готує удари і вони проходять. Хук відповідає, але він помітно втомлений. 

8 раунд. Контрвипади Усика дуже ефективні. Проходить більшість ударів. Хук тримається. І навіть кидається в непідготовлені атаки. Усик добре дістав суперника, пішов його добивати і послизнувся. Хук миттєво вдарив Олександра у заборонену зону голови за що і отримав попередження. 

7 раунд. Класно влучив Усик. Втім, Хук все ще міцно тримається на ногах. Українець притискає суперника до канатів, але той вміло тікає. На останніх секундах Усик знову загнав Хука в кут. 

6 раунд. Брудні прийомчики від Хука вже не діють. Зате Усик тримає високий темп наступу. Не дає супернику перевести подих. Однак акцентованих ударів стало менше. 

5 раунд. Все йде за планом Усика. Проходять його серії, запрацював джеб. Хук намагається відповідати, але марно. Усик навіть заганяє суперника в кут. Повна перевага українця.

4 раунд. Хук пішов вперед. Усик відійшов в захист, але поступово українець контратакує і відпускає супернику кілька вдалих серій. Відчувається перевага Усика, який тримає дуже високий темп. 

3 раунд. Почався справжній обмін ударами. Усик краще рухається і Хук пропонує атакувати. Останні 30 секунд раунду Усик просто бомбардував німця ударами. Той ледве встояв. 

2 раунд. Суперники вичікують. Хук в центрі рингу – Усик шукає підходи для атаки. Німець починає загострювати – Усик відповів. Буде гаряче найближчі раунди.

1 раунд. Обережний початок. Усик намагається тримати Хука на відстані. Той спробував різко атакувати, але то була лише імітація атаки.

00:15. Бій почався.

00:12. Останні формальності перед боєм. Представлення рефері. Регламент бою.

00:10. Лунають гімни Німеччини та України. 

00:07. На ринг виходить Олександр Усик. 

00:05. Розпочалось лайт-шоу і представлення боксерів. Першим на ринг виходить Марко Хук.

23:50 До появи боксерів на рингу залишилось кілька хвилин. Нагадаємо, параметри і титули суперників. 

23:25. А такий вигляд має зал Max Schmeling Halle прямо зараз. Там тривають бої андеркарта. 

23:19. Останній нокаут Усика був в 2016-у. Тоді на горіхи отримав Табісо Мчуну. Щось подібне очікує на Хука? 

22:45. А тим часом арена Max Schmeling Halle швидко заповнюється. Зараз там відбуваються бої з андеркарта. 

22:35. А це остання дуель поглядів суперників після офіційного зважування. Обійшлося без штовханини. До речі, Олександр виявився на 300 грамів важчим. 

22:25. В Берліні у нашого боксера буде численна і гучна підтримка. А ось це квитки на бій. Коштували вони від 25 до 125 євро. 

22:20. Усик вже приїхав на арену. 

21:50. Нагадаємо турнірну сітку World Boxing Super Series. Переможець бою Усик - Хук у півфіналі зустрінеться з переможцем поєдинку Брієдіс - Перес.

21:45. Добрий вечір. В Берліні на арені Max-Schmeling-Halle йдуть останні приготування до бою. 

*****

Ласкаво просимо на 10-тисячну арену Max-Schmeling-Halle у столиці Німеччини Берліні, де у суботу, 9 вересня, зійдуться володар чемпіонського поясу Всесвітньої боксерської організації (WBO) у першій важкій вазі (до 90,7 кг) 30-річний Олександр Усик та екс-чемпіон світу за версією WBO 32-річний Марко Хук.

Слідкуйте за вечором боксу на сайті Укрінформу за допомогою текстової трансляції. Початок о 23.00.

************

В активі олімпійського чемпіона Олександра Усика 12 перемог (10 нокаутом). У Берліні українець втретє захищатиме чемпіонський титул WBO. 8 квітня нинішнього року в американському штаті Меріленд Олександр вдруге захистив титул чемпіона світу, вигравши за рішенням суддів у американця Майкла Гантера.

Кар'єрний доробок Марко Хука - 40 перемог (27 нокаутом), 4 поразки і 1 нічия. 1 квітня 2017 року Хук втратив чемпіонський пояс Міжнародної боксерської організації (IBO), програвши бій за вакантний титул чемпіона Всесвітнього боксерського союзу (WBC) Майрісу Брієдісу з Латвії.

************

Бій першого номера посіву у першій важкій вазі Усика і Хука стане відкриттям турніру World Boxing Super Series.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-