Хацкевич – Беседіну і Кравцю: Працюйте, доводьте

Хацкевич – Беседіну і Кравцю: Працюйте, доводьте

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував питання щодо недостатньої ігрової практики нападаючих Артема Беседіна та Артема Кравця.

"Вони всі - амбітні хлопці, і, звичайно, в них є незадоволення. У нас як відбувається. Іноземець, що не пробився до складу, підходить і запитує: "Коуч, що мені потрібно зробити для потрапляння в основу?" Я вказую на ті моменти, на які гравцеві потрібно звернути особливу увагу, і він іде працювати.

Приходить наш футболіст. Нарікає, що не потрапляє в основну обойму і відразу просить відпустити його в інший клуб або віддати в оренду. Починаються дзвінки агентам і так далі. Ніхто не хоче конкурувати.

Читайте також: Хацкевич: Рибалці важко грати в той футбол, у який грає "Динамо"

Так, Бесєдін та Кравець не отримують достатньо ігрової практики. У матчі зі "Сталлю", не сперечаюся, свою задачу вони виконали - вийшли і забили. Але ж Мбокані на даний момент сильніший, а ми граємо в одного нападника. І хлопці, впевнений, це розуміють. Працюйте, доводьте.

Можливо, забили б вони і в Берні, якби я їх, мотивованих, випустив в матчі-відповіді з "Янг Бойз", але хто його знає...", - цитує Хацкевича zbirna.com

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-