Шевченко: Гра проти Ісландії прийнятна, результат - ні

Шевченко: Гра проти Ісландії прийнятна, результат - ні

Укрінформ
Головний тренер футбольної збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку команди у відбірковому матчі ЧС-2018 проти Ісландії (0:2).

"Думаю, що перший гол став найважливішим моментом у грі. До цього епізоду команда контролювала гру і створювала моменти. Пропустили гол і розгубилися хвилин на десять. Потім нам було важко знаходити вільні зони, враховуючи високу щільність у захисних порядках Ісландії. Але моменти створювалися, м'яч ми контролювали. Перший гол був переламним при абсолютно рівній грі. Нам забили м'яч у спірному моменті. 

Ракицький готувався до гри. Знаючи, що ми матимемо перевагу у контролі м'яча, ми вважали за потрібне ввести до складу Ярослава. Вдячний хлопцям за те, що не граючи по 3-4 місяці в своїх клубах, вони відіграли два матчі за кілька днів. Коли не граєш у своєму клубі, то дуже складно проводити два матчі поспіль за такий короткий проміжок часу. Тому у нас випали деякі позиції і ми спробували знайти свіжі сили. З точки зору результату ми програли, але з точки зору гри - ні в якому разі.

Читайте також: Капітан збірної Ісландії: Команда рік готувалася до матчу проти України

Тут дуже важко грати. Збірна Ісландії - силова команда з потужними футболістами. Ісландці забивали у наші ворота у результаті контратак великою групою футболістів.

Стосовно замін. Малиновський провів непоганий матч. Степаненко втомився, а нам, до того ж, потрібен був креатив. Розуміли, що збірна Ісландії, враховуючи поточний рахунок, захищатиметься великою кількістю гравців. Тому намагалися випустити таких виконавців, які знайдуть простір між лініями. Моменти створювалися, але, на жаль, не було реалізації.

У поточній кваліфікаційній групі до фінальної частини чемпіонату світу 2018 є чотири команди, які ведуть боротьбу за два перших місця. Будь-якій команді тут, в Рейк'явіку, буде важко, але у нас вдома також жодній з команд не буде просто. У нас є попереду два матчі. Ніхто не збирається опускати голову через цю поразку", - цитує Шевченка офіційний сайт Федерації футболу України

Читайте також: Падіння в Ісландії: з небес на землю

Нагадаємо, що наступний матч кваліфікації ЧС-2018 національна збірна проведе 6 жовтня проти Косово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-