Українські гімнастки залишились без медалей на чемпіонаті світу

Українські гімнастки залишились без медалей на чемпіонаті світу

Відео
Укрінформ
Українським спортсменкам не вдалося вибороти жодної медалі на чемпіонаті світу з художньої гімнастики, що завершився у неділю, 3 вересня, в італійському Пезаро.

Збірну України представляли Вікторія Мазур, Олена Дьяченко та збірна команда в групових вправах у складі Євгенії Гомон, Діани Мижерицької, Валерії Ханін, Анастасії Возняк, Дар'ї Кобець та Валерії Юзвяк, повідомляє Sport Arena

Українкам не вдалося дійти до фіналу в жодному з чотирьох видів програми. Перший номер збірної Вікторія Мазур посіла 17-ту позицію, її колега Олена Дьяченко – 19-ту. П'єдестал поділили між собою гімнастки збірної Росії та ізраїльтянка Ліной Ашрам. 

Читайте також: Мазур виграла чотири "золота" на чемпіонаті України

Відео виступу Вікторії Мазур з м’ячем:

У групових вправах команда успішно кваліфікувалася до фіналів з 5-ма обручами, скакалками і м'ячами (3+2), але пройти до фіналу виявилося легше, ніж боротися за нагороди. Українки зупинилися на 6-му місці у вправі зі скакалками і м'ячами, у виступі з 5-ма обручами - на 8-му. У числі лідерів несподівано виявилася збірна Японії, хоча раніше гімнастки цієї країни зовсім не виїжджали на такі серйозні змагання.

На фото: В. Мазур/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-