Красюк: Бій проти Усика может стати останнім значимим в кар’єрі Гука

Красюк: Бій проти Усика может стати останнім значимим в кар’єрі Гука

Відео
Укрінформ
Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк вважає, що Марко Гук - майбутній суперник його підопічного українського чемпіона світу за версією WBO Олександра Усика - ніколи не був дуже висококласним боксером і цей бій може стати для нього останнім таким серйозним в кар'єрі.  

"Марко Гук ніколи не був дуже висококласним боксером. Він багато разів захищав пояс, який зараз належить Олександру Усику, але він захищав його в Німеччині і не завжди це були суперники високого рівня. Це були і обов'язкові захисти, і добровільні. Пізніше він розійшовся зі своїм промоутером Sauerland Event, розійшовся дуже голосно, а це був саме той промоутер, який зробив Марко Гука чемпіоном Європи спочатку, а потім чемпіоном світу.

Психологія зіграє чи не головну роль для Гука в майбутньому бою. Адже він розуміє, що цей бій може стати для нього останнім таким серйозним в кар'єрі. Насправді, бій проти Усика - це його останній шанс. Як до цього можна ставитися? Можна просто розслабитися і думати, що від мене нічого не залежить, що зробив - то зробив.

А можна до цього поставитися і так, що це велика частина життя Гука, все його життя в рингу, якщо він не виграє, то не знає, що буде робити далі. І це вже буде додатковим психологічним навантаженням. Но це вже завдання його тренерів і промоутерів, вказати йому на той чи інший шлях, як ставитися до майбутнього бою.

Між Олександром і Марко різниця в всього в два роки, але саме психологічний боксерський вік у німця набагато більше. Він уже набагато більше втомився від боксу, ніж Усик, який в Україні набирає обертів", - цитує Красюка XSPORT

Читайте також: Красюк назвав причину, чому бій Усик – Гук не відбудеться у Києві

Відео ефіру з Олександром Красюком

Нагадаємо, що чвертьфінальний поєдинок турніру World Boxing Super Series (WBSS) Усик (12-0-0, 10 КО) – Гук (40-4-1, 27 КО) відбудеться в суботу, 9 вересня, в Берліні (Німеччина) на арені Max-Schmeling-Halle. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-