Футбол: на матч з Україною ісландці дістали підкріплення з Ізраїлю

Футбол: на матч з Україною ісландці дістали підкріплення з Ізраїлю

Укрінформ
Наставник футбольної збірної Ісландії Геймір Гатльгрімссон викликав до табору своєї команди нападаючого Відара К'яртанссона, який виступає у складі тельавівского "Маккабі".

27-річний форвард має замінити атакуючого хавбека німецького "Нюрнберга" Рюріка Гісласона, який через вилученння у відбірковій зустрічі ЧС-2018 з Фінляндією не зможе зіграти з Україною, повідомляє Zbirna.com

"У листопаді минулого року К'яртанссон потрапив у неприємну історію в Тель-Авіві. Перед вильотом до табору національної команди, футболіст з'явився в аеропорту ізраїльської столиці з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Служба безпеки аеровокзалу була змушена запропонувати ісландцю пройти алкотест. З'ясувалося, що спортсмен дійсно вживав спиртне, але вів він себе адекватно і тому не був знятий з рейсу", - зазначається у повідомленні.

Усього за свою національну команду К'яртанссон зіграв 17 поєдинків і забив один м'яч.

Читайте також: У Європі стартує 8 тур відбору на мундіаль-2018

Нагадаємо, відбірковий матч 8-го туру ЧС-2018 у групі І Ісландія - Україна відбудеться у Рейк'явіку 5 вересня. Початок о 21.45 за київським часом. Цього ж дня Хорватія зіграє у Туреччині, а Косово на нейтральному полі в Албанії прийматиме Фінляндію.

Турнірне становище після 7-ми турів: Хорватія - 16 очок, Україна - 14, Ісландія - 13, Туреччина - 11, Фінляндія - 4, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-