Хацкевич: Циганков вже готовий грати на позиції Ярмоленка

Хацкевич: Циганков вже готовий грати на позиції Ярмоленка

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував старт сезону та оцінив виступи деяких гравців команди.

- Ким замінити Ярмоленка? Циганков на сьогоднішній момент вже готовий грати. Інше питання - як він буде грати, яка ефективність його гри. Це ми подивимося в процесі. Але він цікавий і креативний хлопець. Для Циганкова настає такий період, коли він повинен виходити і показувати рівень своєї майстерності в кожній грі.

Є проблема у Циганкова і у Гонсалеса, така ж проблема і в Ярмоленка - вони не хочуть грати на оборону.

Мбокані приїхав і показує рівень. У кожній грі він працює і дуже багато відпрацьовує на оборону. Робить багато чорнової роботи. У нас нападники хочуть грати тільки з м'ячем. Щоб їм віддавали передачі, щоб вони забивали. Але поки такого класу у Бесєдіна немає. Йому потрібно працювати, і він знає, над чим.

Томаш Кендзьора ще соромиться, але в оборонному плані він досить надійний. Наші селекціонери і я бачили, як він може грати на атаку, але поки він цього не показує навіть на 50%.

За першим тренуванням Піварича видно, що він хлопець досвідчений і грає. Він і тактично грамотний і знає, коли підключитися. Гравець збірної Хорватії. Видно, що він більше такий ігровик: не боїться грати з м'ячем, не боїться помилитися. Він уже більш впевнений футболіст.

Читайте також: Піварич: Поки що не можу повноцінно грати головою

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що 2 вересня у Києві футболісти київського "Динамо" перемогли в товариському матчі мінських "одноклубників" з рахунком 7:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-