Євробаскет-2017: Мурзін задоволений концентрацією та грою в захисті

Євробаскет-2017: Мурзін задоволений концентрацією та грою в захисті

Укрінформ
Збірна України сьогодні здобула першу перемогу на турнірі, обігравши Грузію. 

Головний тренер збірної України Євген Мурзін оцінив гру підопічних в матчі третього туру групового раунду Євробаскету-2017, в якому його підопічні перемогли команду Грузії 88:81. Про це пише XSport.

Також наставник розповів про стан капітана команди В'ячеслава Кравцова, який пропускав матч з грузинами через травму, а його участь у поєдинку з Литвою знаходиться під питанням.

«Я хотів би привітати всіх тих, хто вірив в команду. Цього разу була дуже непроста гра, адже Грузія - сильна команда з досвідченими гравцями, які добре зіграні між собою. У нас виникла складна ситуація з ростером - дуже коротка лава запасних, і ми могли задіяти тільки сім гравців на паркеті.

Читайте також: Українці обіграли грузинів на Євробаскеті-2017

Наша команда намагалася створити тиск по всьому майданчику і боролася за кожен її метр. Я дуже радий і гордий за нашу збірну, країну і українців. Це наша перша перемога на цьому турнірі. Я вірю в хлопців.

Перед початком гри вибув наш капітан В'ячеслав Кравцов. У нього проблеми зі спиною, тому ми прийняли рішення дати йому день відпочинку. Через це виникла проблема з п'ятої позицією - тільки один баскетболіст був готовий замінити Кравцова. Було непросто, але ми протистояли разом і боролися за кожне очко.

Якщо ви бачили матч з Італією, то знаєте, що грали ми добре, однак нам не вистачило концентрації на всі сорок хвилин. Так що в поєдинку з Грузією нам вдалося добре попрацювати, особливо в захисті. 23 ассисти - відмінний результат», - розповів Мурзін.

Нагадаємо, збірна України обіграла грузинів у груповому турнірі Євробаскету-2017 88:81. Після трьох турів у нашої збірної 4 очки. Наступний матч збірної України 5 вересня проти команди Литви. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-