Формула-1: Хемілтон виграв дощову кваліфікацію Гран-прі Італії

Формула-1: Хемілтон виграв дощову кваліфікацію Гран-прі Італії

Укрінформ
Лідер «Мерседеса» побив рекорд Міхаеля Шумахера за кількістю поулів, кваліфікація тривала 3,5 години.  

На автодромі у Монці триває 13-й етап чемпіонату світу з автоперегонів Формула-1 – Гран-прі Італії. Сьогодні кваліфікаційні заїзди, які через дощ тривали більше трьох годин, швидше за всіх проїхав британець Льюїс Хемілтон з «Мерседеса». Про це повідомляє Укрінформ.

Через сильний дощ кваліфікаційні заїзди у Монці постійно відкладались і тривали більше трьох годин. Найкраще пристосуватись до погодних умов зумів Хемілтон, який у підсумку і показав кращий час. Завтра у головній гонці британський пілот стартуватиме з поул-позишин. Це вже 69-й поул в кар’єрі Хемілтона. Він перевершив рекорд Міхаеля Шумахера.

Читайте також: Формула-1: Хемілтон переміг на Гран-прі Бельгії

Другий та третій час у кваліфікації показали пілоти «Ред Буллу» Макс Ферстаппен і Данієль Ріккардо, однак вони отримали великий штраф за порушення правил і стартуватимуть завтра в кінцевих номерах. А слідом за Хемілтоном стартуватимуть Ленс Стролл з «Вільямс» та Естебан Окон з «Форс Індія».

Валттері Боттас з «Мерседесу» почне гонку четвертим. Кімі Райкконен і Себастьян Феттель з «Феррарі» - п’ятий і шостий. Головна гонка Гран-прі Італії відбудеться 3 вересня. Початок о 15:00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-