Бобров: У наступних матчах Євробаскета будемо лише додавати

Бобров: У наступних матчах Євробаскета будемо лише додавати

Укрінформ
Наймолодший серед новачків баскетбольної збірної України легкий форвард В’ячеслав Бобров поділився враженнями від участі у першому поєдинку Євробаскета-2017 у Тель-Авіві проти Німеччини.

"Матч вийшов важким, хоча ми знали, що для німецької збірної Шредер робить абсолютно усе, йому дається карт-бланш, він дуже сильний фізично, відмінна індивідуальна майстерність, з ним ми не впоралися.

Можливо, ми десь програли фізично, можливо поступилися німцям у зіграності. Минулого року, коли ми грали зними в Німеччині, то в них, здається, не було тільки Шредера. Тоді ми їх переграли, а сьогодні зі Шредером вони були сильніші за нас.

Було відчуття, що треба додати швидкості, але німці грали дуже грамотно. У нас багато комбінацій на взаємодії 1 і 5 номерів, вони стали використовувати пастки, тому почав простежуватися сумбур у нападі. Доводилося викидати м'яч на останніх секундах, деякі з них навіть не досягали кошика. Десь мабуть нам забракло майстерності щоб більше обігрувати 1 в 1. У них багато гравців, які грають у сильних чемпінатах, гравців рівня Євроліги.

Коли сидів на лаві, то був готовим вийти, більше скажу, що кортіло вийти на майданчик, відчути гру. Тренер дав мені цей шанс лише наприкінці третьої чверті, і потім я вже не сідав на лаву.

Думаю, що у наступних матчах ми будемо лише додавати, з'явиться якась впевненість. Не будемо перетримувати м'яча, коли здається, що уже все готове до кидка, а йде якась передача, кудись перебігаємо, боїмося брати на себе відповідальність, навіть у відкритих кидках. Так, ми сьогодні в контакті десь не попали, але боролися. По підбираннях на чужому щиті ми не програли німцям, і в них і в нас по 9.

У наступних іграх будемо більш переконливими на підбираннях і за рахунок цього можемо добирати очки. На турнірах ми рідко кому програвали підбирання", - цитує Боброва офіційний сайт Федерації баскетболу України. 

Читайте також: Євробаскет-2017: Мурзін назвав причину поразки від німців

Нагадаємо, що українські баскетболісти програли команді Німеччини у стартовому матчі 40-го чемпіонату Європи з рахунком 63:75 (16:9, 17:30, 14:19, 16:17). Наступний поєдинок Україна проведе проти Італії 2 вересня о 18.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-