Зозуля сьогодні розірве контракт з «Бетисом»

Зозуля сьогодні розірве контракт з «Бетисом»

Укрінформ
Роман стане вільним агентом і отримає компенсацію.

Іспанський «Бетис» і представники українського форварда Романа Зозулі сьогодні проведуть зустріч, на якій обговорять деталі дострокового розриву контракту. Про це повідомляє ABC de Sevilla.

Напередодні сторони досягли попередньої угоди, за умовами якого Зозуля отримає компенсацію в розмірі річної зарплати. Завершити переговори хочуть сьогодні для того, щоб у 27-річного форварда була можливість перейти в новий клуб до закінчення літнього трансферного вікна. Відомо, що зарплата Зозулі в «Бетисі» - 600 тисяч євро на рік.

Читайте також: Зозуля відзначився в товариському матчі за "Бетіс"

Нагадаємо, трансферне вікно в Іспанії та України закривається 1 вересня. Роман Зозуля перебрався в «Бетис» минулого літа як вільний агент, проте програв конкуренцію і зіграв лише 6 матчів в минулому сезоні.

Всю другу половину сезону Зозуля взагалі не грав через скандал, влаштований фанатами «Райо Вальєкано», куди Роман мав перейти в січні на правах оренди. Цього літа Зозуля грав за «Бетис» в спарингах, але потім клуб несподівано відібрав у нього ігровий номер і навіть шафку в роздягальні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-