Луческу: Турецька збірна знайде козирі у поєдинку проти України

Луческу: Турецька збірна знайде козирі у поєдинку проти України

Укрінформ
Головний тренер футбольної збірної Туреччини Мірча Луческу вважає команду Андрія Шевченка дуже хорошою і добре мотивованою, але знає козирі, якими можна відповісти.

"Зустрінемося з дуже добре організованою командою, яка краще готова у фізичному плані. У минулому матчі вони пробігли на 7 км більше, ніж ми. Постараємося позбавити суперника вільного простору, оскільки вони вміють ним користуватися. Впораємося з цим завданням за рахунок техніки і досвіду.

У мене довга і давня історія протистоянь з багатьма футболістами збірної України, тому вони постараються обіграти мене за всяку ціну. Але я готовий до цього. Більш того, зроблю все можливе заради перемоги.

Українці нас не знають, натомість ми добре знайомі з їх можливостями. Це дуже хороша команда, але Туреччина знайде козирі, якими можна відповісти. Зосередимося на перемозі. Суперник зробить все, щоб виграти цей матч. Їм більше пощастило в тому плані, що відчуватимуть підтримку 40-тисячного стадіону - вболівальники хочуть бачити команду на чемпіонаті світу-2018", - цитує Луческу terrikon

Читайте також: Шевченко: Мотивація у матчі Україна – Туреччина зашкалюватиме

Нагадаємо, що збірна України 2 вересня у Харкові зустрінеться зі збірною Туреччини у відбірковому матчі до ЧС-2018.

Фото: tff.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-