Мурзін: Остаточний склад збірної визначиться перед самим Євробаскетом

Мурзін: Остаточний склад збірної визначиться перед самим Євробаскетом

Відео
Укрінформ
Головний тренер чоловічої збірної команди України з баскетболу Євген Мурзін повідомив, що остаточний склад команди на Євробаскет-2017 через травми гравців визначиться безпосередньо перед відльотом до Тель-Авіва (Ізраїль).

"Нас багато хто вже записав до аутсайдерів Євробаскету-2017. Я розумію, що результати товариських матчів не додають приводів для радощів, але повною мірою вони не відображають усіх аспектів нашої роботи. Я можу запевнити вас, що ми будемо битися у кожній грі, з кожною командою.  Суперники у нас дуже серйозні і для того, щоб досягти успіху, нам буде потрібіно викладатися на 110%, а подекуди і на 120%. Проте, ми налаштовуємося відповідно, і можете не сумніватися, будемо боротися за вихід з групи.

Остаточний склад нашої команди буде визначено безпосередньо перед відльотом до Тель-Авіва. У кількох важливих гравців є мікротравми і хто з них буде у кращій функціональній готовністі перед відльотом, ми ще не знаємо", - цитує Мурзіна офіційний сайт Федерації баскетболу України. 

Читайте також: Баскетбол: збірна України проведе товариський поєдинок з Латвією у Києві

Українські баскетболісти за 3 дні до свого першого матчу на Євробаскеті провели відкрите тренування:

Нагадаємо, що на Євробаскеті-2017 чоловіча збірна України на груповому етапі в Тель-Авіві зіграє з Ізраїлем, Литвою, Грузією, Італією та Німеччиною. Перший матч підопічні Євгена Мурзіна проведуть 31 серпня проти німців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-