Флойд Мейвезер нокаутував Конора Макгрегора. Текстова трансляція

Флойд Мейвезер нокаутував Конора Макгрегора. Текстова трансляція

Укрінформ
На кону поєдинку між боксером Флойдом Мейвезером і бійцем змішаних єдиноборств Конором Макгрегором - спеціальний "Грошовий пояс" Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Закономірна перемога Мейвезера. Він витримав атаки суперника в перших раундах, а потім поступово довів свою перевагу у суто боксерській майстерності. Ефектна перемога Флойда нокаутом. 50-а в кар'єрі! Натомість респект Конору Макрегору за натиск і міцне підборіддя. Він програв, але втримався на ногах.

10 раунд. Все закінчується побиттям Конора. Рефері зупиняє бій. Мейвезер переміг!

9 раунд. Флойд робить усе по-боксерські грамотно. Серія – захист – серія. Кілька потужних влучань і Конор вже ледве тримається на ногах. Буде нокаут?

8 раунд. Хлопці не на жарт розпалилися. Сил залишилось мало, однак бажання звалити один одного величезне. Конор ніби і влучає, але удари слабкі. Мейвезер працює більш технічно і акцентовано. Він знову виграє раунд.

7 раунд. Бій став більш відкритим. Втім, суперники відверто втомлені. Конор демонструє вже щось схоже на боротьбу. Мейвезер не може як слід влучити. Хоча у нього відчувається певний запас.

6 раунд. Конор дратує Флойда постійними порушеннями правил. Мейвезер розізлився і почав бити суперника по-справжньому. Макгрегор має вже втомлений вигляд.

5 раунд. Конор не припиняє йти вперед. Деякі його удари проходять, але таке враження, що Мейвезер усе контролює. Удари у Флойда стають потужнішими та влучнішими. 

4 раунд. Конору не вистачає акценту в ударах. Усі його спроби якісь аматорські. А от Флойд почав влучати. Помітно, що він здатен вирішити усе одним ударом. 

3 раунд. Конор атакує, але порушує правила. Він швидкий і активний. Мейвезер і собі починає переходити в атаку. Обидва працюють на дистанції. Поки що ніхто ризикує. 

2 раунд. Конор починає потроху влучати. Флойд дуже уважний і обережний. Він відверто хоче пересидіти перші раунди. Макгрегор намагається зачепити суперника руками за бік, але рефері зупиняє його. 

1 раунд. Конор активно пішов вперед. Флойд захищається. Ірландець вицілює кожен удар. Темп невисокий. Відчувається, що у Макгрегора немає боксерського досвіду. А от Флойд лише придивляється до суперника. 

07:15 Бій почався!

07:13 Йде представлення суперників. У Конора непогано підтримка в залі.

07:10 Макгрегор і Мейвезер вже на рингу.

07:05 Бій вже незабаром. На рингу лунають гімни США та Ірландії.

06:50 Завершився бій Девіс – Фонсека. Очікувано переміг Девіс, хоча бокс він показав непереконливий.  

06:40 Початок поєдинку можуть відкласти через проблеми з підключенням до платного перегляду бою в США. 

06:30 На поєдинок прийшов подивитися чинний король баскетболу Леброн Джеймс. 

06:25 До бою Мейвезер – Макгрегор трохи більше півгодини. Варто ще раз порівняти суперників. 

06:10 Останній бій андеркарта: Джервонта Девіс проти Франсіско Фонсеки. Нагадаємо, що 22-річний Девіс у майбутньому потенційний суперник нашого Ломаченка. 

05:45 Макгрегор вже у роздягалці. 

05:40 Завершився другий бій. Баду Джек переміг достроково і став чемпіоном за версією WBA.

05:35 Макгрегор вже приїхав. Як завжди в костюмі та з дружиною. Мейвезер прибув на арену трохи раніше. 

05:30 Триває бій Клеверлі – Джек, а трибуни T-Mobile Arena наразі заповнені менше ніж на половину.  

05:10 Трішки про ціни з фуд-зони T-Mobile Arena. Британських журналістів засмутило пиво за 15 доларів. 

05:05 Першій бій вечора завершено. Ендрю Табіті за очками переміг Стіва Кеннінгема. Наступний бій: Натан Клеверлі – Баду Джек. 

05:00 До речі, бої сьогодні відбуваються на новенькій T-Mobile Arena. Її відкрили лише минулого року. З осені тут гратиме новачок НХЛ «Вегас Голден Найтс». 

04:30 А тим часом розпочався перший бій андеркарта. Ендрю Табіті проти Стіва Кеннінгема. А ось усі поєдинки цього вечора боксу в Лас-Вегасі. 

04:20 А це останнє побачення суперників перед боєм. Сталось воно одразу після офіційного зважування. Флойд намагався зберігати рівновагу під час божевільного монологу Конора. 

04:10 Вітаємо. До бою Мейвезер – Макгрегор залишається трохи більше двох годин. А ми нагадаємо, що суперники розіграють розкішний «Грошовий пояс». Для його виготовлення використали 1,5 кг золота, діаманти та смарагди. 

*************

Ласкаво просимо до Лас-Вегаса (США), де у ніч на ніділю, 27 серпня зійдуться один з кращих в історії профі-боксу американець Флойд Мейвезер-молодший та світова ікона змішаних єдиноборств ірландцець Конор Макгрегор. На кону - титул чемпіон світу у першій середній вазі (до 69,9 кг). Бій розрахований на 12 раундів.

Слідкуйте за унікальним боксерським дійством на нашому сайті за допомогою текстової трансляції. Початок головної події - зустрічі в рингу Мейвезера-молодшого та Макгрегора - о 04.00 за київським часом, повідомляє Укрінформ.

**************

У вересні 2015 року Мейвезер-молодший перемогою над співвітчизником Андре Берто завершив професійну кар'єру (49 боїв, 49 перемог, 26 - нокаутом), але заради бою з Макгрегором 30-річний американець вирішив повернутися.

Попередній поєдинок Макгрегора у змішаних єдиноборствах у листопаді 2016 року проти американця Едді Альвареса в легкій вазі закінчився перемогою ірландця. 29-річний Макгрегор провів 24 поєдинки у змішаних єдиноборствах: 21 раз переміг і тричі зазнав поразок. Цей бій для чемпіона UFC (Ultimate Fighting Championship - міжнародна спортивна організація, яка проводить бої змішаного стилю) - дебютний у професійному боксі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-