ЧС-2018: Хачеріді та Коваль повернулись в збірну

ЧС-2018: Хачеріді та Коваль повернулись в збірну

Укрінформ
Шевченко оголосив склад на Туреччину та Ісландію.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив список з 26 футболістів, які зможуть зіграти в найближчих матчах кваліфікації до чемпіонату світу-2018 проти Туреччини та Ісландії. Про це пише ua.tribuna.com.

Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар»), Максим Коваль («Динамо»), Андрій Лунін ( «Зоря»).

Захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Іван Ордець (всі - «Шахтар»), Євген Хачеріді, Микола Морозюк (обидва - «Динамо»), Едуард Соболь («Славія» Прага, Чехія), Микола Матвієнко («Ворскла»).

Читайте також: Збірна України на матч проти Туреччини вийде у жовтих футболках

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Денис Гармаш, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук (усі - «Динамо»), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко (обидва - «Шахтар»), Руслан Ротань («Славія» Прага, Чехія), Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Євген Шахов (ПАОК, Греція), Руслан Малиновський («Генк», Бельгія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Владлен Юрченко («Байєр», Німеччина).

Нападники: Артем Кравець, Артем Бесєдін (обидва - «Динамо»).

Відзначимо, що захисник «Динамо» Євген Хачеріді не грав за збірну з чемпіонату Європи-2016. Після Євро-2016 українець викликався на матчі з Туреччиною (2:2) і Косово (3:0) в жовтні минулого року, але на полі не з'являвся.

Нагадаємо, що матч кваліфікації ЧС-2018 Україна - Туреччина відбудеться 2 вересня у Харкові, а матч між збірними Ісландії та України відбудеться 5 вересня в Рейк'явіку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-