Мотогонщик Сергій Малик: Пишаюся, що рекорд Бонневілля встановив на українському мотоциклі

Мотогонщик Сергій Малик: Пишаюся, що рекорд Бонневілля встановив на українському мотоциклі

Укрінформ
Президент Київського міського автомотоклубу Сергій Малик на  мотоциклі "Дніпро МТ" зміг перевершити рекорд 10-річної давнини, встановлений  під час традиційних серпневих змагань "Тиждень швидкості" на озері Бонневілль в американському штаті ЮТА на Harley-Davidson. Результат українця - 116,86 км/год.

Під час сьогоднішньої прес-конференції в Укрінформі гонщик підкреслив, що цей рекорд було встановлено на вітчизняному мотоциклі, повідомляє кореспондент агентства.

"Пишаюся тим, що цей рекорд показав на нашому, українському мотоциклі, дітищі київського заводу. Його ми модернізували і готували до гонок, можна сказати, всією країною - в різних містах. Було приблизно сто спонсорів. Хтось допоміг з екіпіюванням, хтось із грошима, хтось із фарбуванням. Коротше кажучи, все робили на ентузіазмі. Випробували момоцикл на Ірпінській трасі. Україна вперше брала участь у змаганнях, що проходять по дну солоного озера у Бонневіллі у штаті Юта вже 69 років поспіль, і всі ми дуже раді успіху.  Між іншим, цього разу за перемогу там змагалися представники 30-ти країн", - розповів Малик.

Читайте також: У столиці відкрився фестиваль мотоспорту MotoOpenFest

Додамо, що усього під час "Тижня швидкості" у США одразу три наші гоночні команди змогли встановити світові рекорди у своїх класах. Під час прес-конференції Сергій Малик, а також ще один рекордсмен Бонневілля Максим Сагдієв отримали відповідні сертефікати від Національного реєстру рекордів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-